Service Unit este o subdiviziune a AO Laolaltă, care vine în sprijinul beneficiarilor prin intermediul platformei dopomoha.md și prin intermediul rețelelor de socializare ale organizației Laolaltă și Moldova pentru Pace.

Service Unit are ca misiune dezvoltarea și implementarea unor programe și activități menite să faciliteze integrarea ușoară a refugiaților strămutați din Ucraina în Moldova dar și copii, femei, tineri, tinere care se află într-o situație temporară de vulnerabilitate din comunitatea locală. Unitatea Servicii lucrează pentru prevenirea apariției noilor nevoi la nivel comunitar dar și individual.

Echipa din cadrul acestui Unit este implicată în redirecționarea cât mai promptă și calitativă a tuturor cererilor de ordin psihologic, educațional, medical, juridic, transport, serviciul bonei persoanelor responsabile din domeniile vizate. Echipa Service Unit oferă suport la peste 280 de beneficiar lunar. Fiecare membru al echipei are obiective bine definite și contribuie activ la gestionarea volumului de muncă își înțelege pe deplin responsabilitățile și abilitățile, lucrând în unison pentru a oferi ajutor și susținere comunităților în nevoie.

Service Unit a fost creat de către A.O „Laolaltă” pentru inițiativa „Moldova pentru Pace”, cu suportul cu sprijinul UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați.

Detalii de contact:

Adresa: 31 August 1989, nr. 151, Chișinău, MD-2012, Moldova
Telefon: +37368210811 / +37368581401
Website: dopomoha.md
Facebook: laolalta.md
Instagram: laolalta.md