Cu mare onoare și recunoaștere pentru eforturile depuse de persoanele cheie în sprijinul comunităților vulnerabile, ne bucurăm să împărtășim momentul special în care Președinta Moldovei, Maia Sandu, Ambasadoarea Bunăvoinței a UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, Kristin Davis , și șefa de țară UNHCR în Moldova – Francesca Bonelli, au efectuat o vizită la Centrul Comunitar 151 / Общественный центр 151 vineri,15 septembrie.

📎Această vizită reprezintă un pas semnificativ în susținerea drepturilor și bunei stări a persoanelor strămutate din Ucraina și a comunităților vulnerabile din Moldova și în întărirea parteneriatelor care vizează creșterea gradului de integrare și susținere a acestor comunități.

Președinta Maia Sandu și Ambasadoarea Kristin Davis au avut oportunitatea să interacționeze cu beneficiarele centrului nostru și să afle mai multe istorii de viață, provocările cu care se confruntă și aspirațiile acestora. Această întâlnire a fost un moment de înțelegere și empatie, și a evidențiat importanța sprijinului acordat persoanelor refugiate și comunităților vulnerabile.

Ne exprimăm recunoștința față de eforturile și sprijinul acordat în activitatea noastră. #laolaltă construim comunități puternice!