AO Laolaltă vă invită să luați parte la un concurs de fotografie care vă va inspira să descoperiți și să împărtășiți frumusețea curților blocurilor din Chișinău, sub sloganul „SPUNE CĂ EȘTI DIN DVOR FĂRĂ A SPUNE CĂ EȘTI DIN DVOR”. Acest concurs vă oferă o oportunitate unică de a aduce în prim-plan comunitatea voastră și de a câștiga premii.

Cum să participați:

  • Capturați Momentul: Încercați să surprindeți esența curții blocului vostru într-o fotografie. Fie că este vorba despre o grădină înfloritoare, despre copii care se joacă sau despre o scenă liniștită de la apusul soarelui, orice moment care face curtea voastră specială merită să fie fotografiat.
  • Descrieți povestea: O fotografie spune mai mult de la sine atunci când este însoțită de o scurtă descriere. Împărtășiți-ne ce anume face fotografia voastră atât de specială, ce emoții sau amintiri vă evocă.
  • Completează formularul:https://forms.gle/a3Y5ms5TZBQnmZmU8
    și încărcați fotografia voastră, adăugând descrierea în câmpul corespunzător.

Perioada de desfășurare:

Concursul se desfășoară în perioada 6 noiembrie – 27 noiembrie 2023. Aveți suficient timp să vă pregătiți și să trimiteți fotografia voastră pentru a avea șansa de a câștiga experiență și premii.

Premii:

Pentru a vă răsplăti creativitatea și efortul, oferim câte un voucher la librărie în valoare de 500 lei, pentru doi câștigători, dar și cărți cadou oferite de librăria Cărturești participanților concursului. Așadar, pe lângă oportunitatea de a vă exprima talentul artistic, aveți și șansa de a câștiga recompense.

Pozele pentru o cauză nobilă:

Fotografiile trimise în cadrul concursului nu vor rămâne doar în sertar. Ele vor fi utilizate ulterior în campaniile noastre de promovare pentru a evidenția frumusețea și diversitatea curților blocurilor din Chișinău. Există chiar posibilitatea ca cele mai reușite fotografii să facă parte dintr-o viitoare expoziție care va aduce în lumină contribuția voastră la comunitate.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce povești minunate ne veți dezvălui prin fotografiile voastre. Haideți să facem împreună din Chișinău un oraș mai frumos și mai bogat în amintiri!

Despre proiectul DVOR:

DVOR este un proiect inovator,  creat de către Asociația Obștească LAOLALTA, cu sprijinul financiar al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), care încurajează comunitățile să se implice activ în rezolvarea problemelor din curțile blocurilor locative din Chișinău. Scopul nostru este să transformăm curțile blocurilor în spații mai frumoase și funcționale, în care oamenii să se simtă mândri și conectați.