Cu suportul tău, doar #laoalaltă putem să construim comunități puternice, să continuăm tot ce am început să să lucrăm pe direcții noi. De asta, te îndemnăm, să redirecționezi 2% din venit către AO Laolaltă IDNO 1020620008418. Pe tine ca plătitor de impozit, nu te costă nimic, dar pentru noi este o motivație în plus să facem în continuare tot ce ne-am propus.

Citește mai jos informații clare cum funcționează mecanismul și cum poți redirecționa 2%.

De ce să redirecționez 2%?

Nu te costă nimic, banii nu sunt luați din salariul tău, aceștia oricum ajung la stat. Iar prin mecanismul 2%, ca orice plătitor de impozit, poți decide cine are nevoie nevoie de susținerea ta.

Cum funcționează mecanismul 2%

Acest mecanism este disponibil doar persoanelor fizice, platitoare de impozit. În fiecare an, acestea pot redirecționa 2% din venit atunci când depun declarația cu privire la impozitul pe venit pe anul precedent. Termenul limită de depunere a declarației de venit este 30 aprilie.

Cum pot redirecționa 2%?

  1. Fizic la FISC. Mergi la oricare oficiu al Inspectoratului Fiscal de Stat (FISC) cu buletinul de identitate. Cere să depui ”Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit” – formularul CET18 și menționează că vrei să redirecționezi 2% din venit către AO Laolaltă, cod fiscal: 1020620008418.
  2. Electronic. În cazul în care deții semnătură electronică, poți depune formularul online 24 de ore din 24, prin intermediul platformei www.servicii.fisc.md. Bifează la secțiunea ,,Desemnarea procentuală” și introdu codul fiscal Laolaltă: 1020620008418.

În situația în care întâmpinați dificultăți la completarea Declarației, puteți suna la linia telefonică a Centrului de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 08001525

 

Vă rugăm să distribuiți acest mesaj, pentru că doar #loaolaltă putem construi comunități puternice. Vă mulțumim!